Om Mig

Varmt välkommen till min värld av bilder! Här kan du låta dig inspireras av en massa härliga bilder som jag tagit genom åren.
Min bana som fotograf började inom bröllopsbranschen. Jag tänkte: hur svårt kan det va? Haha.. med facit i handen har jag insett att bröllop högst troligt är det svåraste man kan fotografera!
Eftersom jag jobbar mycket med tur blev mina bröllopskunder nöjda och så småningom blev många gravida och ville gärna dokumentera detta genom en gravidfotografering. Barn nr 1 och ibland även 2 och 3 kom till världen och det har varit så otroligt roligt att få följa många familjers utveckling genom mina barnfotograferingar och även familjefotograferingar.
Att man gör en familjefotografering tillsammans har till min förtjusning blir allt mer vanligt (alltså att även mamma och pappa är med i bilderna).
Det ena leder till det andra.. Vips var det en gammal god kund som behövde bilder till sitt företag och helt plötsligt höll jag på med
företags- och personalfotograferingar också.

Fotograf_Marit_SolbladP I N____________________save this for later
Foto: Sara Norrehed

Att inom ett par månader efter min examen i beteendevetenskap 2007 göra en helomvändning och starta eget som fotograf är bland de bästa beslut jag tagit. Att ha sin beteendevetarexamen i ryggen känns dessutom som en trygghet när det kommer till att fotografera människor.
Jag kan slappna av, ha kul på jobbet och njuta till fullo av mitt fotograferande.
Jag utgår från Stockholm men åker mer än gärna vart ni vill i Sverige eller världen.

Som sagt, varmt välkommen till min värld av bilder!