Det nya Schmuck-albumet har anlänt

Gissa om jag vart glad när jag började bläddra i mitt nya visningsalbum från Schmuck! Det är helt underbart tryck! Hudtornerna sitter precis rätt, det svartvita trycket är perfekt och även svåra färger som klarrött sitter perfekt. Jag kan inte annat än att rekommendera detta album av hela mitt hjärta. Har så länge sökt en bok som håller måttet och mina hårda krav och nu, tack vare Volker är jag i hamn och kan stolt leverera dessa snygga album till mina kunder. Om det skulle vara någon liten liten detalj som jag skulle kunna klaga på så är det utsidan som jag kan uppfatta som en smula platt, men det handlar bara om smaksak och insidan väger helt klart upp det.
bröllopsfotograf stockholmP I N____________________save this for laterbröllopsfotograf stockholmP I N____________________save this for laterbröllopsfotograf stockholmP I N____________________save this for laterNärbild på mittskarven
bröllopsfotograf stockholmP I N____________________save this for laterbröllopsfotograf stockholmP I N____________________save this for laterbröllopsfotograf stockholmP I N____________________save this for laterbröllopsfotograf stockholmP I N____________________save this for laterbröllopsfotograf stockholmP I N____________________save this for laterbröllopsfotograf stockholmP I N____________________save this for laterbröllopsfotograf stockholmP I N____________________save this for laterbröllopsfotograf stockholmP I N____________________save this for later

___________dela påFACEBOOK___________dela påPINTEREST___________kontaktGET IN TOUCH___________dela påTWITTER___________tillbaka tillbloggen