Dansfotografering i studion

Jag blev så oerhört glad när Fanny hörde av sig för att boka in en dansfotografering! Hon behövde bilder för att söka dansjobb uti vida världen. Vi skulle ta både headshots, väldigt planerade poser och sen slängde jag in lite fridans på det, mest bara för att det var så fantastiskt kul, nästan så att jag inte ville släppa iväg henne. Hon är verkligen en fantastisk dansare och person och jag önskar henne all lycka i sin karriär!!
Vi hade sån tur att det var en ljus och fin dag ute så att vi kunde fotografera utan blixtar. Ibland är det fint att ha stora fönster i studion.
Längst ner på sidan kan du se hur mycket man kan göra trots en inte allt för stor studio. Jag fick helt klart mersmak för att ta dansbilder så boka gärna din fotografering så skapar vi magi tillsammans. =)

P I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for later
P I N____________________save this for later

___________dela påFACEBOOK___________dela påPINTEREST___________kontaktGET IN TOUCH___________dela påTWITTER___________tillbaka tillbloggen