1-2 veckor – perfekt ålder för nyföddfotografering

Jag är inte så klassisk i min bebisfotografering, jag gillar nämligen att växla mellan att barnet är vaket och sover. Många fotografer fokuserar bara på att få sovbilder. Vad man än väljer kan man konstatera att en nyföddfotografering tar tid och det bästa är att var medveten om detta både som fotograf och föräldrar. Jag älskar verkligen den här typen av fotografering, det sker i lugn och ro och man får chans att lära känna både föräldrar och bebis lite mer. Kom ihåg att komma till mig relativt tidigt efter att barnet är fött om ni vill få de söta sovbilderna med benen under kroppen. Ju äldre barnet blir desto svårare är det att “vika ihop benen”

 P I N____________________save this for later

___________dela påFACEBOOK___________dela påPINTEREST___________kontaktGET IN TOUCH___________dela påTWITTER___________tillbaka tillbloggen