En skvätt fotokonst från Gotska Sandön

Några bilder hann jag lägga upp innan läggdags efter en fin dag med barnplåtning på schemat plus massor med bröllopsredigering.
Gotska Sandön besöktes i somras tillsammans med min fästman som helt otippat från ingen vinkel alls friade mitt på en öde strand.. Jag kom att tänka på dessa bilder när jag och Jim var ute i går natt och tittade på stjärnorna. De två sista bilderna visar vad Sandön har att bjuda på när det kommer till stjärnhimmel.
P I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for laterP I N____________________save this for later

___________dela påFACEBOOK___________dela påPINTEREST___________kontaktGET IN TOUCH___________dela påTWITTER___________tillbaka tillbloggen